00000 1

Раді вітати всіх знову, друзі, княгині України, меценати, партнери, політики та щирі люди, які підтримують конкурс «Княгиня України 2020».  Цього року в нас ювілейний XV конкурс краси, який мав відбутися 19 грудня, але на превеликий жаль, змушені повідомити, що святкувати ми не зможемо. Безпека та цінність людини в нас на першому місці, тому свято краси переноситься на наступний рік. Всі Княгині, які пройшли кастинги та мали брати участь у дійстві, у всіх вас буде шанс перемогти. А ті, хто не зможе з різних причин далі продовжувати, не засмучуйтеся та спробуйте  свої сили в наступних кастингах.

Княгині, які бажають  потрапити на конкурс, заповнюйте анкети на нашому сайті www.kniaginia.com  та слідкуйте за нашими новинами, є 5 вакантних місць. Обов’язково всі учасниці отримають свої титули, позитивні емоції  та оплески. Ми проведемо конкурс в історичному  Чернігові, як завжди, на високому рівні. Конкурс відбудеться 8 березня до свята всіх жінок. Ведучим буде епатажний Д. Коляденко - народна зірка України, який з нами уже 15 років разом, Ivan Navi, С. Скулинець – композитор, співак.

00000 2

Конкурс аполітичний, націлений на виявлення талантів, тому буде багато запрошених цікавих гостей, професійне журі, вас також чекає багато приємних сюрпризів.

Варто додати, як відповідальний організатор ми розглядаємо тему безпеки як пріоритет. Ми постійно контактуємо з відповідними установами та виконуємо всі необхідні рекомендації, щоб усі гості могли почуватися в безпеці. Терпляче чекаємо на позитивну ситуацію з корона вірусом та будемо тримати вас в курсі подальшої підготовки до конкурсу.

IMG 9060 gl

Сподіваємося, що навесні, коли все розквітатиме, буде тепліше, ми без перешкод гучно та феєрично  проведемо мега фінал «Княгиня України 2020». Також запросимо на подію року першу леді УкраїниОлену Зеленську, яка є прикладом жіночої дипломатії та вирішення важливих соціальних питань. Адже для учасниць конкурсу прикладом теж є жінка – Княгиня Ольга, яка відзначилася в історії України, як перша жінка правитель Русі, мудра правителька, реформаторка, а також правителька, яка 20 років свого правління провела без воєн. Такі жінки надихають та  вчать мудрості. Також почесним гостем ми запроcимо міського голову м. Чернігів Владислава Атрошенко!

Ми впевнені, що переможниця конкурсу «Княгиня України 2020» буде харизматичною, мудрою та впевненою носити таке почесне звання.

То ж до зустрічі, уже в 2021 році!