knch201522 дівчини виборювали право носити звання “Королеви Чернігова-2015”, “Княгині Чернігова — 2015” та “Принцеси Чернігова — 2015”. Як і торік, свято дівочої вроди проходило в концерт-холі “Градецький”.Дійство відбулося 26 листопада.

Організатори — директор Дому Моделей “Defile Models`City” Янітта Мушинська та директор креативного творчого об'єднання “Академія Зірок” Марія Панкратьєва — подбали про те, аби впродовж 4-х годинного шоу ніхто з глядачів не нудьгував.

 

Концертна програма стала яскравою частиною свята: прихильність та оплески публіки завоювали виступи шоу-групи “Конфеті”, танцювального колективу “Парадокс” та Діани Мехед, “Гелс Бенду”, Поліни Шварьової, Лізи Сафонової, Маші Іванової, Софії Лой, Романа Орловського, Лізи Півень, Слави Ніколаєва. Співак Rusty так розчулився теплим прийомом, що продекламував “на ура” вірш радянського актора та співака Володимира Висоцького.

16

Деякі учасниці конкурсу теж долучилися — підготували пісенні та танцювальні номери. Особливо експресивним був східний танець у виконанні Вікторії Кузьмінської (“Кращий Шоу-талант Чернігова — 2015”).

1

2

3

78

9

11

13

17

15

Незабутніми стали і конкурсні виходи дівчат у діловому вбранні, шубах, купальниках та вечірніх сукнях. Члени журі своїми запитаннями намагалися “завести на мілину” не одну красуню, а потім від креативу перейшли до нагородження. Учасниці отримали дипломи, а також квіти та подарунки від спонсорів.

23

5

Перемогу святкували: Аліна Некрасова — “Принцеса Чернігова — 2015”, Дарина Дуброва — “Княгиня Чернігова — 2015”, Влада Коробко — “Королева Чернігова-2015”.

Розповімо трішки про Княгиню Чернігова. Дарина Дуброва народилася в 1998 році. Зараз навчається в Чернігівському Базовому Медичному Коледжі, в майбутньому мріє стати фармацевтом. Улюблені квіти - троянди та ромашки. Вірить в Бога та щире кохання. На даний момент не має коханого, але вже має деякі уявлення про свою майбутню другу половинку: чоловік повинен бути старшим на 5 років, ціню такі якості як чесність, відкритість та вірність.

Атмосфера конкурсу була доброю, дуже сподобалася все. Я вірила в свої сили. Але коли назвали переможницю не могла повірити в те, що назвали моє прізвище.

Відвідав конкурс генеральний продюсер національного конкурсу краси "Княгиня України" Олександр Главацький. Він був запрошений в якості почесного члена журі.

"Мені дуже сподобалося! Захід пройшов на дуже високому та професійному рівні. Досить цікава ідея - об'єднати три конкуси та провести їх одночасно. Я вважаю, що ми вибрали найдостойніших красунь поміж всіх претенденток. Хочу щиро подякувати організаторам конкурсу - будинок моделей DEFILE MODELS CITY та особисто Янітті Мушинській та Марії Панкратьєвій за титанічну роботу та чудову організацію заходу. Мені дуже приємно, що такі конкурси краси все більше привертають до себе увагу та зацікавлюють людей" - розповів Олександр

Переможниця конкурсу Княгиня Чернігова буде представляти своє місто на 11 конкурсі краси "Княгиня України 2016".

Ми вважаємо, що у Чернігівської красуні є досить високий потенціал та хороші шанси на перемогу в конкурсі. тож побажаємо  Дарині вдачі та достойно виступити у мега фіналі "Княгині України 2016"