fvngn19

Саме 14 грудня о 19:00, у Чернігівському драмтеатрі пройде гранд фінал національного конкурсу краси «Княгиня України 2019». Він проводиться вже 14 рік поспіль та має свої традиції, наприклад проведення більшості фіналів конкурсів у Чернігові.

 

Участь в ньому прийматимуть 20 дівчат, які перемогли у своїх відбіркових регіональних конкурсах, а тепер хочуть поборотись за головну корону Княгині України. Вони представлятимуть такі міста як Львів, Запоріжжя, Харків, Луцьк, Вінниця, Житомир, Суми, Полтава, Тернопіль, Чернівці, ну і звісно місто легенд – Чернігів.

На дівчат очікує кілька виходів, зокрема в коктейльних платтях та купальниках, а також інтелектуальний конкурс із запитаннями від зіркового ведучого Діми Коляденка та глядацького залу. Адже кожен бажаючий зможе задати красуням своє життєве питання, яке не має стосуватись політики або релігії, бо «Княгиня України» - це перш за все свято краси.

Участь у цьому конкурсі для дівчат є повністю безкоштовним. Їх п’ятиденне проживання у Чернігові в готелі «Україна», екскурсії містом, харчуванням, макіяж та укладка зачісок – все це за рахунок організаторів та партнерів конкурсу.

До речі, щодо партнерів та тих хто завжди поряд і може підставити своє плече. Конкурс відбувається за підтримки міського голови Чернігова Владислава Атрошенка, якому за розуміння та посильну допомогу в організації проекту, особисто вдячний генеральний продюсер конкурсу Олександр Главацький. Також одним із головних та багаторічних партнерів «Княгині України» є компанія Saturn, від якої переможниця конкурсу отримає цінний подарунок.

Конкурсантки розіграють між собою одразу 10 корон, одна з яких стане найвагомішою, адже її отримає «Княгиня України 2019». Окрім корони переможниця цьогорічного конкурсу отримає приз – 50 000 грн.

Розважати глядачів своїми хітами будуть вищезгаданий та неповторний Діма Коляденко разом з чернігівським гуртом Конфеті, а також хедлайнер цього вечору – Alyosha. Також на глядачів очікує розіграш призів від партнерів та спонсорів проєкту. Кожен хто купив квиток на гранд фінал, буде брати участь в розіграші цінних призів.

А коли «Княгиню України 2019» буде обрано, то всіх учасниць чекають на After-Party в Senator Grill House, де яскраве та незабутнє шоу продовжиться у невимушеній атмосфері.

Придбати білети за цінами від 60 до 250 грн можна в касах Чернігівського драмтеатру, а також онлайн на сайті – Concert.ua

IMG 1906 фон

- Чернігівці, ми чекаємо на вас, адже ви, той самий ідеальний глядач, для якого хочеться робити такі неймовірно потужні та яскраві конкурси краси. До зустрічі 14 грудня! – сказав ген продюсер національного конкурсу краси «Княгиня України» Олександр Главацький.