af fin2234565

Саме 18 грудня о 19:00, у чернігівському драмтеатрі пройде ювілейний XV гранд фінал Національного конкурсу краси «Княгиня України 2021».


Dima Kolyadenko
На сцені драмтеатру вас зустрінуть неповторний Діма Коляденко. Відомі зірки вітчизняного шоу бізнесу, а саме: поп співачка Rina Ri, співачка Софія Єгорова, своїми хітами та захоплюючим шоу будуть запалювати на цьогорічному національному конкурсі краси «Княгиня України». Море гумору та позитивного настрою будуть переможці Кубку Ліги Сміху комеді-шоу VIP Тернопіль.
 
Сам конкурс краси «Княгиня України» проводиться вже 15-й рік, але на жаль, не поспіль. Річ у тім, що через торішню ситуацію з коронавірусом в Україні, організатори конкурсу вирішили його не проводити. Проте цьогоріч гранд фінал заплановано, і за однією з традицій він пройде саме у місті легенд – Чернігові!

«У світі непроста ситуація у зв'язку із коронавірусом, і Україна не виняток. Ми тримаємо руку на пульсі новин, розуміємо усю серйозність ситуації, тому минулого року конкурс не відбувся. Тоді ми вжили усіх заходів, бо здоров'я на першому місці. Віримо, що цьогоріч все буде добре і ми оберемо Княгиню України 2021. Ми знаємо, що люди зачекалися на свято, але немає у світі такої влади, щоб зупинити цю хворобу. Тому слідкуйте за нашими новинами на нашому сайтіkniaginia.com, аби бути в курсі усіх змін щодо конкурсу», - говорить генеральний продюсер конкурсу Олександр Главацький.

Участь у ювілейному гранд фіналі прийматимуть 25 дівчат, які перемогли у своїх відбіркових регіональних конкурсах, а також віцекнягині попередніх років. Вони представлятимуть такі міста як Львів, Запоріжжя, Ужгород, Одеса, Дніпро, Житомир, Рівне, Маріуполь, Київ, ну і звісно місто легенд – Чернігів.

Конкурсантки розіграють між собою одразу 10 корон, одна з яких стане найвагомішою, адже її отримає «Княгиня України 2021». Оскільки конкурс є ювілейним, то рішенням оргкомітету було вирішено додати титул "Княгиня 15 річчя України", його зможе отримати як одна з фіналісток, так і переможниці попередніх років, або ж хтось із членів журі. Хто ж це буде?  Будемо тримати інтригу до самого Мега Фіналу.  Також одна із красунь зможе отримати титул "Княгиня України 2020". Окрім корони переможниця цьогорічного конкурсу отримає приз – 100 000 грн. У боротьбі за головний приз конкурсу на дівчат очікує кілька виходів, зокрема в дизайнерських платтях та купальниках, а також інтелектуальний конкурс із запитаннями від зіркового ведучого Діми Коляденка. Адже кожен охочий зможе задати красуням своє життєве питання, яке, своєю чергою, не має стосуватись політики або релігії, бо «Княгиня України» - це перш за все свято краси.

А ось фінальне дефіле конкурсанток буде незабутнім і розкішним завдяки спонсору конкурсу, а саме одному з кращих салонів весільних та вечірніх суконь Чернігова «Катаріна» і його прекрасної власниці Катерини Павленко. Вона вже другий рік робить наших учасниць ще більш елегантними та красивими!

Зауважимо, що цей конкурс є для дівчат повністю безплатним. Проживання та частування смачними стравами забезпечить готель «Україна», як і актову залу для повноцінної підготовки їх виступу. Також у всіх буде можливість  насолодитися гарним, чистим та сучасним князівським містом, прогулятися історичними вуличками та випити смачної кави на свіжому повітрі, проїхатися вело доріжками, помилуватися фонтанами, сховатися під кронами насаджень та для душі відвідати чудові храми, від величі яких захоплює дух.

Також одним із головних та багаторічних партнерів «Княгині України» є компанія Saturn, від якої переможниця конкурсу отримає цінний подарунок. До речі, щодо партнерів та тих хто завжди поряд і може підставити своє плече.

glll2021

На незабутнє свято запрошує заслужений діяч естрадного мистецтва, незмінний та успішний генеральний продюсер національного конкурсу краси «Княгиня України» Олександр Главацький. Зокрема він анонсує дійство і перед самим конкурсом. Адже:

– Чернігівці, ми чекаємо на вас, адже ви, той самий ідеальний глядач, для якого хочеться робити такі неймовірно потужні та яскраві конкурси краси. До зустрічі 18 грудня! – сказав генпродюсер Національного конкурсу краси «Княгиня України» Олександр Главацький.

Онлайн-продаж квитків: https://chernigiv.ticketsbox.com/ua/event/xv-natsionalnij-konkurs-krasi-knyaginya-ukrayini-2021.html